Back to overview

Stroom is looking for a Strategic Account Manager (Retail)

Sector

Logistics

Contract length

Permanent

Region

Antwerpen, Brussel

Interested? Apply now!

Senne Pustjens

Business Manager

About the client

Onze klant is pionier op vlak van circulaire economie in de diensten die ze aanbieden. Hun hoofdkwartier bevindt zich tussen Brussel en Antwerpen, met meerdere distributiecentra overheen België verspreid. Bedoeling is om samen met voornamelijk retail bedrijven te bouwen aan een efficiëntere en meer duurzame supply chain.

Ze maken een enorme groei door en er ligt nog veel potentieel voor het rapen. Hierdoor willen ze de komende jaren meer evolueren naar een positie als consultant, waar ze momenteel nog meer gepercipieerd worden als louter logistieke dienstverlener. Een change oefening van een lange en geduldige adem, waarin deze positie een belangrijke rol speelt.  

About the job

De titel van de functie verklapt het al. Enerzijds ben je Account Manager voor je klanten en manage je al hun vragen als centraal aanspreekpunt. Anderzijds zal je in deze functie ook een meer strategische inzet hebben, waarbij je samen met je klanten proactief een lange termijn doel zal uitwerken.  

Hiervoor is recent een nieuwe manier van werken geïmplementeerd waarbij je in verschillende stappen zal trachten om een bepaalde integratie te verwezenlijken. Je herkent de decision makers, begrijpt wat voor hen belangrijk is en stelt je communicatie hierop af.

Je vormt een tandem met een zeer analytisch persoon, iemand met reeds heel wat ervaring binnen het bedrijf. Jullie rapporteren aan de Retail Manager, ook hij kent het bedrijf al ettelijke jaren en zal je alle tijd geven om de organisatie en zijn werking te leren kennen, alsook je klanten.  

Job requirements

-        Je hebt min. een Bachelor in een relevante richting en hebt reeds ervaring binnen retail of bij een logistieke speler;

-        Je hebt een proactieve mind-set, denkt probleemoplossend en kunt jezelf vastbijten in zaken op basis van een lange termijn perspectief. Persistentie is key;

-        Je trekt er met veel energie op uit en bent min. 2 dagen per week bij je klanten terug te vinden, mensen zouden jou dan ook omschrijven als een echte netwerk bouwer.

What we offer

Je komt terecht in een inclusieve omgeving waar veel aandacht wordt gegeven aan het welzijn van elke werknemer. Dit resulteert in mensen die lange tijd voor het bedrijf werken. Als marktleider kom je daarnaast ook terecht in een financieel stabiele omgeving.

Voor het brutosalaris voorzien ze een mid-range van 4000 euro, aangevuld met bonus tot 15% en een wagen, alsook vele extralegale voordelen. 2 dagen per week verwachten ze je daarvoor ook min. op kantoor.

Share this vacancy via